OVER ACTIVATION HEROES

Activation Heroes is gestart met als doel om de activatiemarkt op te schudden! We hebben de afgelopen jaren al honderden merk- en shopperactivaties gecreëerd, gerealiseerd en geregisseerd, in food en in non-food. Activation Heroes werkt voor zowel merken en retailers als reclame- en mediabureaus.

Per project kijken we wie uit ons netwerk nodig hebben om een activatie zo efficiënt en impactvol mogelijk uit te voeren. Zorgvuldig geselecteerde specialisten en leveranciers die ons flexibel en adequaat houden. Onze eigen harde kern regisseert vervolgens alles aan elkaar. Zo zet Activation Heroes, middelenvrij en altijd onafhankelijk, maximaal in op jouw doelen. Haal het maximale uit je activatiebudget en maak kennis met jouw persoonlijke activatie-regisseurs:

Mark

Wouter

Geerke

Marjolein

Erik

Kylie

CREATIE TOT ACTIVATIE

Soms wil je enkel een creatief concept. Een andere keer heb je vooral handjes in de uitvoering nodig. Geen probleem: wij kunnen op ieder moment instappen. Maar het liefst bieden we je natuurlijk het complete pakket van creatie én realisatie! Onze creatieven werken dan vol passie aan nieuwe activaties, met jouw doelstellingen als enige uitgangspunt. Samen creëren we campagnes die het verschil maken in jouw markt!

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.